De sixties

Kristien Mandervelt

sixties

In het museumgedeelte De sixties in Bokrijk duik je terug in de turbulente jaren '60. De verhalen en gebeurtenissen uit die tijd komen op een interactieve manier tot leven, in levensechte decors: van supermarkt tot cinema en van kapsalon tot elektrowinkel… U duikt terug in de tijd via een persoonlijk paspoort uit de jaren ’60. U kan ook kiezen voor een paspoort van een bekend sixties icoon.

Gloednieuw is de tentoonstelling 'Muziek in De sixties' waar u affiches, iconische platenhoezen, unieke collectiestukken en beeldfragmenten van programma’s en festivals uit deze revolutionaire periode kan bekijken en beluisteren.

Dit alles kan in combinatie met speciaal voor uw bedrijf georganiseerde activiteiten op het marktplein in de Oude Stad, zoals interactieve workshops, volksspelenroute, begeleide themaroutes,  .. telkens op maat. Of u kiest voor een volledig thematische aanpak in 60’s stijl: van de uitnodiging, tot de aankleding tot een 60’s make-over voor uw bezoekers, een DJ of band met muziek uit de jaren ’60, een nostalgische kermis, ...

Praktisch

  • max. 200 p.
  • De sixties excl. afhuren kan voor 2u, een halve dag of een hele dag
  • Prijzen op aanvraag
  • Domein Bokrijk & De Sixties zijn gesloten tot april 2020